5 Mea Hoohana No ka Alani Silica Gel

Ke noʻonoʻo ʻoe i ka silica gel, hiki i ka noʻonoʻo nā ʻeke liʻiliʻi i loaʻa i loko o nā pahu kāmaʻa a me nā ʻeke uila.Akā, ua ʻike anei ʻoe e hele mai ana ka silica gel i nā kala like ʻole, me ka ʻalani?ʻAʻole maikaʻi wale ka silica gel ʻalani i ka hoʻopaʻa ʻana i ka makū, akā he mau mea hoʻohana kupanaha ʻē aʻe.Ma kēia moʻomanaʻo moʻomanaʻo, e ʻimi mākou i ʻelima mau ala hana e hoʻohana ai i ka gel silica ʻalani.

1. Hoʻopau i nā kāmaʻa a me nā ʻeke gym: Inā luhi ʻoe i ka hana ʻana i nā kāmaʻa pilau a me nā ʻeke haʻuki, hiki ke hoʻopakele ka silica gel ʻalani.E kau wale i kekahi mau ʻeke silica gel ʻalani i loko o kou mau kāmaʻa a i ʻole ʻeke hale hauʻoli i ka pō, a e hoʻokuʻu i nā waiwai o ka gel i kā lākou hana kilokilo.Pīhoihoi ʻoe i ka ʻala hou o kāu mau mea i ke kakahiaka.

2. Mālama i nā pua: Hiki i nā pua maloʻo ke hana i mea hoʻohui nani i kou hoʻonaninani hale, a hiki i ka gel silica alani ke kōkua iā ʻoe e mālama iā lākou.No ka hoʻohana ʻana i ka gel silica ʻalani no ka mālama ʻana i ka pua, e kau i nā pua i loko o kahi pahu a kanu i loko o ka gel.I loko o kekahi mau lā, e hoʻomoʻa ka gel i ka wai mai nā pua, waiho iā lākou i mālama pono ʻia a mākaukau e hōʻike.

3. Mālama i nā Palapala a me nā Kiʻi: Hiki i ka wai ke hoʻopau koke i nā palapala koʻikoʻi a me nā kiʻi, akā hiki ke kōkua i ka silica gel ʻalani e pale iā lākou.E kau i kekahi mau ʻeke silica gel ʻalani i loko o ka pahu like me kāu mau palapala a i ʻole nā ​​kiʻi e hana i kahi ʻāina maloʻo e pale ai i ka pōʻino o ka makū.He mea maikaʻi loa kēia no ka mālama ʻana i nā mea i loko o nā haʻahaʻa haʻahaʻa a i ʻole nā ​​attics.

4. Kāohi i ka Rust on Metal Tools: Inā loaʻa iā ʻoe kahi hōʻiliʻili o nā mea metala a i ʻole nā ​​​​mea hana i loko o kāu hale kaʻa a hale hana paha, ʻike ʻoe i ka wikiwiki o ka ulu ʻana o ka ʻōpala.No ka pale ʻana i ka ʻōpala, mālama i kāu mau mea metala i loko o kahi pahu me nā ʻeke silica gel ʻalani.E kōkua ka gel i ka hoʻopaʻa ʻana i ka wai nui i ka lewa, e mālama i kāu mau mea hana i ke kūlana kiʻekiʻe.

5. Hoʻomaloʻo Electronics: ʻO ka hoʻokuʻu wale ʻana i kāu kelepona a i ʻole nā ​​​​mea uila ʻē aʻe i loko o ka wai hiki ke lilo i mea pōʻino, akā hiki i ka silica gel ʻalani ke kōkua i ka mālama ʻana i ka lā.Inā pulu kāu hāmeʻa, e wehe i ka pākaukau (inā hiki) a waiho i ka hāmeʻa i loko o kahi ʻeke a pahu paha me nā ʻeke silica gel ʻalani.E kōkua ka gel e komo i ka makū, hiki ke hoʻopakele i kāu kelepona mai ka pōʻino hiki ʻole ke hoʻoponopono ʻia.

I ka hopena, ʻoi aku ka maʻalahi o ka gel silica alani ma mua o kou manaʻo.Inā ʻoe e ʻimi nei e hoʻoheheʻe, mālama, pale, a maloʻo paha nā mea, hiki ke hele mai ka gel silica ʻalani.No laila i ka manawa aʻe e ʻike ai ʻoe i kahi ʻeke silica gel ʻalani, e noʻonoʻo ma waho o ka pahu a noʻonoʻo pehea e hiki ai ke hoʻohana ʻia i nā ʻano hana like ʻole.


Ka manawa hoʻouna: Feb-18-2024